Transport si retururi

Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare pentru produsele comandate de pe www.orbacau.ro:

 

Prin Posta Romana, cu livrare in 3 - 5 zile de la plasarea comenzii

Prin Urgent Curier, cu livrare in 1 - 2 zile de la plasarea comenzii

Transportul este gratuit doar pentru comenzi cu valori mai mari de 199 RON, oriunde in Romania, indiferent de modalitatea aleasa pentru livrare.

* In cazuri exceptionale, livrarea produselor poate dura mai mult sau nu se pot respecta anumiti parametri, iar cumparatorul va fi contactat si informat cu privire la acest lucru.

** Pentru livrarile prin curier, ne rezervam dreptul de a livra gratuit in localitatile in care exista acoperire. Consulta lista localitatilor aici. In cazul in care localitatea nu are acoperire prin Urgent Curier, cumparatorul va fi contactat, iar livrarea gratuita se va realiza prin Posta Romana.

Inainte de a livra comanda, ne rezervam dreptul de a va contacta pentru confirmarea ei si pentru confirmarea detaliilor legate de livrare. 

 

Produsele se pot returna in maxim 10 zile de la receptia lor, cu etichetele si ambalajele originale si nealterate. Returul se realizeaza prin Urgent Curier daca localitatea se afla in aria de acoperire sau prin Posta Romana in cazul retururilor din localitatile fara acoperire. In cazul in care ati comandat initial mai multe produse, puteti returna doar o parte din ele.

Pentru returul prin Urgent Curier, pretul transportului suportat de cumparator este de 12 lei (doar daca localitatea este in aria de acoperire).

Pentru returul prin Posta Romana, pretul transportului va fi calculat si platit la prezentarea coletului la oficiul postal. 

Dupa receptia produselor, orbacau.ro vireaza suma de bani aferenta, in contul indicat de cumparator.

Pentru returnarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, scrieti-ne la or.bacau@gmail.com.

 

Pentru schimbarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, este necesar sa ne scrieti la or.bacau@gmail.com.

Va vom explica procedura pentru returul produsului pe care nu vreti sa il pastrati. Inlocuirea produsului se va realiza prin plasarea unei noi comenzi. 

Magazinul O&R Bacau onoreaza comenzi cu livrare atat pe teritoriul Romaniei, cat si in / din alte tari EU. Pentru acestea din urma, va rugam sa ne contactati telefonic sau email pentru stabilirea modalitatilor de plata si a livrarii. 

 

Pentru informatii suplimentare scrieti-ne la or.bacau@gmail.com sau prin formularul de contact.

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale