Confidentialitate

Site-ul www.orbacau.ro este operat de SC O&R SRL, cu sediul in Bacau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J4/1304/1993.

Prin inregistrarea pe www.orbacau.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate de catre SC O&R SRL si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali) in urmatoarele scopuri:

- stabilirea contactului cu clientii;

- prelucrarea comenzilor;

- participarea la concursuri, promotii;

- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, cont de utilizator, etc);

- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea O&R Bacau (www.orbacau.ro) si a tertilor cu care O&R Bacau (www.orbacau.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciala).

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului O&R Bacau (www.orbacau.ro).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe O&R Bacau (www.orbacau.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar O&R Bacau (www.orbacau.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul cu care se efectueaza plata.

SC O&R SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: SC O&R SRL, str. Arcadie Spetilici, nr. 5, Bacau.

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email or.bacau@gmail.com.

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale